Calendar

Event
09 June 2018

Celebració Dia Mundial Medi Ambient 2018

Com cada 05 de juny, l'Organització de les Nacions Unides posa de rellevància algun problema ambiental i enguany, la convocatòria es basa en el lema “sense contaminació per plàstics”;. Cada any s'aboquen als oceans 8 milions de tones de plàstic, la qual cosa amenaça la vida marina i humana, i destrueix els ecosistemes naturals. L'objectiu és conscienciar sobre la necessitat de reduir la quantitat de plàstic que s'aboca no sols en els nostres oceans però també en rius i per descomptat en zones humides com l’Albufera.

La celebració d'este dia pretén fer-nos conscients que nosaltres mateixos podem canviar hàbits en el nostre dia a dia per a reduir la pesada càrrega de la contaminació dels plàstics en la nostra natura, en la nostra vida silvestre i sobre la nostra pròpia salut.

Nosaltres podem aportar el nostre gra de sorra per a millorar els hàbitats de l’Albufera, per això et convoquem a esta jornada de retirada d'envasos i residus flotants en un trajecte amb barca per la sèquia del Port d'El Saler fins al Tancat de la Pipa.

A més d'aquesta activitat, el pròxim cap de setmana contínua la neteja amb l'activitat de retirada de residus del 17 de juny a l’Estany de l’Illa convocada des del Parc Natural de l´Albufera.

La millora de la natura és una tasca que ens implica a tots i totes!

Embarcarem a les 10h30 en el Port d'El Saler el dissabte 09 de juny, i estarem de tornada cap a les 13h30.

PROGRAMA:

10:30 h - Port de El Saler

ORGANITZACIÓ:

Les places són limitades, per apuntar-te, per favor, ompliu el següent formulari