Comunicats

Notícia
13 juliol 2017

Nou espai comunicatiu

El Parc Natural de l'Albufera obri una finestra al poble valencià i a la resta del món a través d'este blog. Un nou espai comunicatiu que té com a finalitat acostar la Devesa-Albufera a tot el món.

Navegant virtualment en una de les característiques veles llatines d'este paratge, cada setmana recorrerem racons, dades i curiositats al voltant de l'Albufera. Passejos breus, però molt enriquidors i profunds que ens faran comprendre d'una manera molt atractiva, didàctica i entretinguda tot el que significa este benvolgut racó valencià. 

Quin va ser l'origen del cultiu de l'arròs en esta zona, quines són les rutes més belles, quines activitats i esdeveniments tenim preparats i saber més sobre la flora i fauna de l'Albufera són només alguns dels assumptes que abordarem. 

Comunicacions acolorides i simpàtiques amb formats molt variats com a infografies sobre el parc, vídeos, post, àudios, descarregables, etc. Perquè únicament a través de la diversitat i l'alegria és possible transmetre què significa este paratge.

L'Albufera és vida. Un espai referent a nivell nacional i internacional per als amants de la naturalesa. Les nostres dunes, rutes, canals, clima, animals i plantes protagonitzen un context únic.

T'abellix conéixer l'Albufera més a fons? T'invitem que ens acompanyes setmanalment a través de les entrades del nostre blog. A més, si no vols perdre't res i estar al dia de tot el que passa a l'Albufera de València, seguix-nos en les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Youtube).

Viu la Devesa-Albufera en la xarxa!