New
30 October 2017

L'activitat del mes d'octubre dóna a conéixer els fruits d'hivern a La Devesa

Fins a 60 persones van realitzar el passat dissabte 28 d'octubre la visita guiada del mes en L'Albufera de València.

Titulada “Fruits d'hivern a la Devesa”, esta activitat gratuïta va permetre als participants conéixer de prop les plantes que habiten el nostre Parc Natural de l’Albufera.

En el parc conviuen fins a 800 espècies de plantes que s'adapten a les dificultoses condicions climatològiques provocades pel vent i la sequedat pròpia de les zones dunars de l'Albufera.

28 octubre (63).jpg

Orientats pel cap del Servici Devesa-Albufera de l'Ajuntament de València, Antonio Vizcaíno, els visitants van rebre a l'inici del dia una xarrada en l'OPA (Oficina de Promoció Ambiental), per a després comprendre, entre altres coses, la importància dels fruits del llentiscle. I és que el seu alt contingut en greixos els fa perfectes en la dieta hivernal dels estornells que viuen en València, però s'alimenten en la Devesa de l'Albufera de València.

28 octubre (1).jpg

Però a més del llentiscle, les persones que van realitzar esta activitat del mes d'octubre van descobrir moltes altres plantes importants en este període de l'any en la Devesa i van arreplegar fruits de altres plantes del parc com bellotes i fruits de margalló i del propi llentiscle.

Un activitat molt interessant que va servir per a conscienciar i donar a conéixer a este grup compost per hòmens, dones, xiquets i xiquetes, el gran patrimoni mediambiental que tenim en València gràcies al nostre Parc Natural del’Albufera.

28 octubre (16).jpg

Vols participar en la pròxima visita guiada gratuïta organitzada pel Servici Devesa- Albufera de l'Ajuntament de València? Consulta nostra pàgina web i seguix-nos en xarxes socials per a ser una de les 60 persones que cada mes s'acosten fins al parc per a conéixer-ho d'una forma molt especial.