Notícia
31 juliol 2017

40 persones descobrixen com la platja és l'hàbitat triat per aus en perill d'extinció per poder sobreviure

Este dissabte, com és habitual els últims caps de setmana de mes, el Servici Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València ha organitzat una activitat gratuïta per donar a conéixer algunes de les meravelles naturals que atresora el Parc Natural de l’Albufera. 40 persones, el màxim d’afluència permés per operativitat, han disfrutat descobrint quines espècies animals viuen en una zona aparentment inhòspita, com és la platja.

A partir de les explicacions del cap del Servici Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València i la posterior visita gratuïta guiada, les persones assistents han pogut comprovar per què les característiques de la platja la convertixen en una mena de desert litoral xicotet. No obstant això, també han aprés que este espai natural servix com a llar d’algunes espècies d’aus amenaçades.

“El Parc Natural de l’Albufera és un tresor mediambiental que tenim molt a prop del centre de la ciutat de València i que acull ecosistemes molt diversos i plens de característiques tan sorprenents com les que permeten sobreviure a espècies animals amenaçades”, ha explicat el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo.

0729 Devesa 1.jpeg

El regidor ha agraït el treball constant del personal del Servici Devesa-Albufera per donar a conéixer i posar en valor tot allò que fa del Parc Natural de l’Albufera un lloc únic i ha recordat a totes les persones interessades que disposen de tota la informació d’este tipus d’activitats tant a través de la web de l’Albufera  com a la pàgina de Facebook del Servici Devesa-Albufera. A més, ha recordat que és molt senzill participar en este tipus d’activitats gràcies al servici que oferix la línia 25 dels autobusos de l’EMT.