Notícia
18 desembre 2017

L'Ajuntament fa accessible i més segur l'accés als Vivers Municipals del Saler i al Servici Devesa-Albufera

El regidor de Govern Interior i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha explicat que l’Ajuntament remodelarà l’accés als Vivers Municipals del Saler i millorarà l’accessibilitat i la seguretat dels ciutadans que acudeixen a les dependències municipals a efectuar gestions administratives o a les activitats d'educació ambiental que es realitzen en estes instal·lacions. Esta remodelació evitarà que els ciutadans hagen de circular per zones indegudes o amb certs riscos, ja que l'entrada, hui dia, es comparteix pels ciutadans amb els camions, grans vehicles i maquinària utilitzada per la contracta municipal.

La remodelació comporta una reorganització a l'àrea més pròxima a l'Oficina de Promoció Ambiental i a les oficines del Servici Devesa-Albufera “i s'adequarà este espai per al pas de persones i l'estacionament de vehicles. Amb això se separen clarament els usos que es realitzen dins del recinte, de forma que la part nord estarà destinada a la producció de plantes i als treballs de gestió que el Servici Devesa-Albufera realitza al parc natural i la part sud, a l'atenció al públic”, ha explicat el regidor Campillo.

1215 Accés viver municipal (1).jpg

“Es crearà una esplanada de 1.000 m2 aproximadament, que rebrà un tractament el més semblant possible al dels sequers dels arrossars, és a dir, de conglomerat d'argila, i que servirà per a l'estacionament de vehicles, perquè estos puguen efectuar un canvi de sentit i per al pas de les persones que es dirigisquen als dos edificis municipals amb atenció al públic”, ha continuat explicant Campillo.

El termini d'execució és de dos mesos i ara mateix s’ha convocat el procediment obert per a l'adjudicació del referit contracte, per un import total de 119.141,02 euros.

Descarregar l'àudio